Voskové obaly mají silnou konkurenci! 🎯

Voskové obaly si získaly popularitu jako ekologická alternativa pro uchovávání potravin, ale pokud jde o balení svačin na cesty, často narazíte na jejich limity. Proto bychom vám rádi představili naše svačinové kapsy, které nabízejí daleko praktičtější a pohodlnější řešení pro každodenní použití.

Jednou z hlavních výhod našich kapsiček je, že jsou voděodolné. To znamená, že pokud se zašpiní, můžete je snadno otřít vlhkým hadříkem nebo je hodit do pračky – a hned jsou jako nové. Na rozdíl od voskových obalů, které nejsou pratelné a v případě, že vám v nich splesniví svačina, je velmi obtížné (a někdy i nemožné) plíseň z voskového povrchu odstranit. Takový obal se stává nepoužitelným, zatímco naše kapsičky můžete jednoduše vyprat a používat dál.

A kdo je vítěz? No přece GREEN SMILE! 🎯

Další výraznou výhodou našich svačinových kapsiček je jejich spolehlivost během horkých letních dní.

Představte si situaci: jste na výletě, teplota stoupá nad 30 stupňů, a voskový obal se pod vlivem tepla začíná roztékat. Tento problém nám popsala jedna z našich zákaznic, které se voskový obal v batohu roztavil a zašpinil celou tašku. Po této zkušenosti přešla ona i její děti na naše svačinové kapsy, které v horku drží svůj tvar a nezpůsobí žádné nepříjemnosti.

7 2_1 1_1

A kdo je vítěz? No přece GREEN SMILE! 🎯

Voskové obaly mají navíc další nevýhodu – časem mohou začít propouštět vlhkost. Například šťáva z rajčat nebo jiných šťavnatých potravin může prosáknout skrz obal a zanechat nevzhledné skvrny na batohu nebo kabelce. Naše kapsičky jsou vyrobeny z voděodolného materiálu, takže vlhkost zůstává bezpečně uvnitř a vy se nemusíte obávat žádných skvrn.

A kdo je vítěz? No přece GREEN SMILE! 🎯

Samozřejmě, voskové obaly mají také své výhody – například při skladování potravin v lednici jsou velmi užitečné. Ale pokud hledáte něco praktického a odolného pro každodenní použití a cestování, naše svačinové kapsy jsou jasnou volbou. Nabízejí větší flexibilitu, pohodlí a snadnou údržbu.

Navíc u nás najdete kapsy různých velikostí a provedení, takže si vybere každý. Ubrousek je nejuniverzálnější a hodí se pro starší děti, které mají lepší motoriku, zatímco pro ty nejmenší doporučujeme Housku nebo Dvojrohlík, které jsou menší a snadnější na manipulaci.

Pokud jste se dočetli až sem a už jste přesvědčeni, že balení do našich obalů je to pravé pro vás, máme pro vás malou odměnu! Při objednávce nad 2000 Kč vám do konce roku 2024 přibalíme malý svačinový ubrousek jako 🎁Do poznámky však musíte napsat slovo: UBROUSEK. 

 Neváhejte a vyzkoušejte naše ekologické řešení pro každodenní svačiny!