Unikátní grafiky od Katky Málikové na našich obalech

V GREEN SMILE se neustále snažíme o vytváření jedinečných a udržitelných produktů, které mají přidanou hodnotu nejen pro naše zákazníky ale i pro komunitu. Jedním z našich nejnovějších a zároveň nejvzácnějších projektů je spolupráce s talentovanou slovenskou ilustrátorkou Katkou Málikovou. Katčiny nádherné ilustrace nyní zdobí naše nejoblíbenější ekologické obaly a plecháčky.

Jedinečné produkty, jedinečné příběhy. Každý výrobek z této kolekce nese svou vlastní osobnost díky zvířátkům, která Katka speciálně navrhla pro jednotlivé obaly. Tyto ilustrace oživují naše produkty a dodávají jim hravý a jedinečný vzhled. Každé zvířátko má svůj vlastní příběh, který vás přenese do světa přírody.

Velký svačinový vak – tento praktický a prostorný vak zdobí lesní kuna, která z vaku vybírá různé dobroty. Je to ideální společník na všechny vaše výlety, pikniky nebo svačiny na cestách.

Svačinová kapsa Houska – na tomto obalu se usadila roztomilá myška, která si pochutnává na ovoci a zelenině, které vytahuje z kapsičky. Tato kapsa je ideální na menší svačiny nebo obědy na cestách.

10 7 6

Svačinová kapsa Dvojrohlík – ilustrace divoké svinky, jak si vychutnává ovoce přímo ze svačinové kapsičky, dělá z tohoto obalu opravdový unikát. Tento kousek je perfektní pro dva rohlíky.

Plecháček s karabinou a klasický plecháček – tyto praktické a stylové plecháčky, které jsou ideální na cesty i každodenní použití, jsou také ozdobeny krásnými Katčinými ilustracemi. Plecháčky jsou ideální na teplé i studené nápoje a jejich odolnost je zaručena díky sublimační technologii potisku. 

1 5 3 4

Rádi také otevíráme dveře novým spolupracím s lokálními tvůrci, kteří by chtěli své jedinečné grafiky přenést na naše obaly. Spojte své umění s naší vizí udržitelnosti a společně vytvoříme produkty, které mají hlubší smysl a osloví zákazníky svou originalitou.

Pokud jste firma a máte zájem o vlastní design na našich ekologických výrobcích, neváhejte nás kontaktovat! Nabízíme potisk na zakázku, ať už jde o svačinové vaky, plecháčky nebo jiné produkty. Vaše firma tak může mít originální udržitelné dárky, které potěší a podpoří českou výrobu. Samozřejmostí je také možnost náhradního plnění. Všechny naše produkty jsou vyráběny s ohledem na životní prostředí a každý z nich nese kus naší péče a lásky k přírodě. 

Děkujeme Katce za skvělou spolupráci! 🌟