Nakupujete v obchůdku chráněné dílny. Děkujeme za podporu, váš tým GREEN SMILE.

Proč látkové květináče?

Velké, malé, zelené barevné, takové i onaké…květiny milují prostě všichni! I my v naší dílně. Právě proto jsme měli chuť vymyslet něco, co je spojeno s ekologií a květinami. Prvotní myšlenkou totiž bylo udělat obal na staré, popraskané nebo jinak poškozené květináče, které už doma nechcete. Co myslíte podařilo se nám to?

Velké květináče jsou ušity z juty a voděodolného polyesteru. Obal není vodotěsný, musíte do něj tedy vložit květináč nebo misku, která nepropustí vodu.

BLOG - bannery (13)

Obaly na květináče se hodí jako krásný dárek pro maminku, babičku, paní učitelku nebo právě pro tebe, jen tak pro radost. Vždyť radost je třeba dělat v každé možné chvíli.

Pokud jste v nabídce květináčů nenašli vzor, který se vám líbí, podívejte se na náš katalog vzorů, najdete ZDE. Od čtyř kusů ušijeme květináče dle vašeho přání a můžete tak vybavit celou svoji rodinu originálním dárkem z chráněné dílny.

Pro firmy rádi ušijeme květináče s vlastním potiskem. Stačí nám poslat grafiku a všechno ostatní nechte na nás. Takový květináč se hodí nejen do kancelářských prostor, ale může být také krásným udržitelným reklamním předmětem pro klienty nebo vánočním dárkem pro zaměstnance.

BLOG - bannery (10)

Prvním nadšencem tohoto originálního výrobku bylo podnikatelské centrum v Havířově, které si s květináči originálně vyzdobilo své prostory.

BLOG - bannery (11)